Fira de la robòtica


Alumnes de 4t de l'Institut de Begues guiats per la professora Estel Carrió van participar a la "Trobada de projectes de tecnologia creativa i robòtica" que es va celebrar el passat dissabte 31 de gener al Cosmocaixa.


Prop de 1.000 alumnes d’educació secundària obligatòria de 48 instituts de les comarques barcelonines van visitar la Fira on es van exposar 242 projectes de tecnologies creatives i robòtica.


Aquests treballs presentats a la fira són fruit del programa escolar Impulsem la robòtica. Tecnologies creatives a l’aula, impulsat per l’Obra Social “la Caixa” en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament. Els projectes els van crear estudiants d’instituts de secundaria del Barcelonès, Baix Llobregat, Garraf, Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental, integrant coneixements d’electrònica, programació, construcció i acoblament. Al llarg de la jornada, cada escola implicada va disposar d’un espai per presentar i compartir els seus projectes amb la resta de participants i amb totes les persones que van visitar la fira.